Palvelukuvaus pitkä

Tampereen Asema-Optiikasta saat silmälasit, optikon näöntarkastuksen, laajan kehysmalliston sekä vaikkapa uudet linssit vanhoihin laseihisi. Tampereen Asema-Optiikan löydät Tampereen keskustasta, Rautatienkadulta, Tampereen rautatieaseman kohdalta. Tervetuloa tutustumaan kehysvalikoimaamme, näöntarkastukseen optikolle ja hankkimaan uudet yksiteho- tai moniteholasit, silmälasit, piilolinssit, aurinkolasit vahvuuksilla tai vaikkapa erikoislasit vahvuuksilla kuten ampujanlasit, urheilulasit voimakkuuksilla. Kysy silmälasitarjouksia, ja seuraa Facebookissa jossa ilmoitamme kehysalesta, aurinkolasi-alesta ja muusta ajankohtaisesta.

Kehysvalikomastamme löydät useita vaihtoehtoja, laadukkaat HOYA-linssit, sekä hyvät Ray-Ban-aurinkolasit. Voimme myös tehdä haluamaasi muotoon kehyksettömät eli hengettömät silmälasit, valitset vain sopivat sangat mallistostamme. Kysy myös silmälasit osamaksulla -vaihtoehtoa.

Meiltä saat myös haluamasi piilolinssit jotka voit tilata myös piilolinssien verkkokaupastamme. Piilolinssit verkosta, voiko olla helpompaa! Valitse jatkuvakäyttöiset piilolinssit, kuukausilinssit PureVision 2 HD, kertakäyttölinssit Biotrue ONEday, tai vaikka värilliset piilolinssit. Toimitusaikamme on nopea, kysy lisää silmä- ja piilolinssiliikkeestämme.

Optikkomme vastaanotto on liikkeessämme. Näöntarkastus on paikallaan, jos näkösi on huonontunut, koet päänsärkyä näyttöpäätetyössä ja epäilet sen johtuvan likinäöstä, silmän taittovirheestä tai tarvitset työlaseja.

Kannattaa samalla varata aikaa kehysten sovitukseen ja uuteen kehysmallistoon tutustumiseen.

Omassa pajassa voimme korjata silmälasien sangat, vanhat pokat, tai vaihtaa uudet linssit vanhoihin kehyksiin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös erikoisemmista laseista, kuten golflasit, prismalinssit, uimalasit, pyöräilylasit vahvuuksilla, työlasit, tooriset linssit, polarisoitu linssi, linssien hionta. Palvelemme vuosien kokemuksella.

Tyylikkäät uudet silmälasit ovat sijoitus elämän laatuun ja hyvään näkemiseen. Silmälasimuoti muuttuu, tervetuloa tutustumaan vaihtoehtoihin! Silmälasikauppiaasi Tampereella palvelee – Tampereen Asema-Optiikka Rautatienkadulla.

Optista osaamista ja palvelua jo vuodesta 1962

Aukioloajat
Ma 10-18
Ti-Pe 10-17
La 10-14
kesälauantait suljettu

Kehysvalikoimaamme

Ray-Ban  morelMarimekkoImagoVCAMCOONeillGWeberWMKaosLinea RomaoakleystockholmMexx 1radleyLa MattaKunoQcaroline-herrerakoaliNiconAssolutoPoliceUvexspineÖgaNomadSlasticxRevlonPolaroidCeline DionSafiloJulboRobertoCSteppers spilgrimpierrecardinowpSkaga 1Johann von GD&