6.6.2016

Toimitusehdot

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postin välityksellä suoraan kotiisi. Jos lähetys ei mahdu postiluukustasi, posti ilmoittaa, milloin ja mistä lähetyksen voi noutaa.

Jos olet tilannut sopimustuotteen, suorita maksu toistuvaissuorituksena, jolloin saat uuden parin kotiisi toimitettuna joka kuukausi. Käytä viitenumeroa aina maksaessasi tuotteita.

Toimituslisät

Tilauksen loppusummaan lisätään toimitusmaksuja 5 euroa.

Näöntarkastus

Edellytämme, että piilolinssien tilaaja on käynyt piilolinssien sovittamiseen valtuutetulla optikolla ja tilaa vain sellaisia tuotteita, joita tilaajalle on määrätty enintään 6kk vanhalla määräyksellä.

Piilolinssien käyttöä ei tule koskaan aloittaa omatoimisesti, vaan aina ammattilaisen valvonnan alaisuudessa. Linssien silmään asetus ja pois ottaminen sekä linssien käsittelyyn liittyvä hygieniakoulutus on käytävä piilolinssisovittajan kanssa läpi, jotta käyttäjä välttyisi silmän terveysvaurioilta.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautusoikeus.

Piilolinsseillä ja muilla hygieniaa vaativilla tuotteilla palautusoikeus koskee vain avaamattomia myyntipakkauksia.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta verkkokaupasta, soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tampereen@asemaoptiikka.fi

Optista osaamista ja palvelua jo vuodesta 1962

Aukioloajat
Ma 10-18
Ti-Pe 10-17
La 10-14
kesälauantait suljettu

Kehysvalikoimaamme

Ray-Ban  morelMarimekkoImagoVCAMCOONeillGWeberWMKaosLinea RomaoakleystockholmMexx 1radleyLa MattaKunoQcaroline-herrerakoaliNiconAssolutoPoliceUvexspineÖgaNomadSlasticxRevlonPolaroidCeline DionSafiloJulboRobertoCSteppers spilgrimpierrecardinowpSkaga 1Johann von GD&